webáruház csomagok


1. 

Start csomag

Igazi ritkaság, hogy 50 euro / mai árfolyamon 18.000 Ft-ért már webáruházad lehet! De mégis így van!

Ahhoz, hogy valaki jutalékra legyen jogosult a FreedomXpress rendszerében, rendelkeznie kell legalább egy 50 EUR értékű Starter csomaggal.

Starter csomagod feljogosít 10% bináris bónuszra, melyet az általad közvetlenül csatlakoztatottak Starter csomagjának BV pontszáma alapján fizetünk. Jogosult vagy továbbá heti maximum 200 EUR bináris jövedelem kifizetésre is.

Saját affiliate linkedet használva reklámozhatod a társaság e-commerce oldalának, a ZAMNIA-nak a termékeit önállóan is, vagy külön termék kategóriákat, vagy akár az egész webáruházat az affiliate linked alatt. Elkezdheted vele önálló vállalkozásodat, ami azt jelenti, hogy a te affiliate linked által történt e-commerces vásárlások után az árrés összegének 20%-át jutalék formájában megkapod.


Ez a legkisebb csomag. Ezzel már el lehet indulni. 1x kell megvenned és életed végéig használhatod. Nincs kötelező vásárlás! Nincs vásárlási költség! Nincs sem havi sem éves sem semmilyen díj! 50 Euro és kész!

Ennél vannak nagyobb csomagok is, melyek több kedvezményt és gyorsabb üzletépítést nyújtanak. 9990 Euro, azaz 3 000 000 Ft+ a legnagyobb webáruház licence csomag.

A csomagokat itt találod > Freedom > üzleti csomagok > start csomagok

Ahhoz, hogy meg tudd venni rendelkezned kell a webirodádban legalább 50 euro összeggel. Be kell utalnod az oldalon megadott számlaszámra, és közleményben a referencia számod ne hagyd ki. 

FONTOS!: Amit a képen látsz az az én referencia számom. A Beutalás gombra kattintva láthatod majd a TE referencia számod. Azt add meg.


Ha kérdésed van vagy elakadtál írj nyugodtan!