Egy Saját Webáruház neked is JÁR!

Könnyen, gyorsan és olcsón lehet egy saját webáruházad! 

4 egyszerű lépésben megmutatom neked, hogy mi a teendőd.. A többség nem képes ezekre a minimális lépésekre, ezért soha nem fog velünk együtt gyarapodni és profitálni egy webáruház forgalmából. Hogy TE meg tudod-e csinálni, csak rajtad áll!

1. Lépés

Miért érdemes elkötelezett Zamnia vásárlónak lenned? Nos azért, mert ár rés kifizetése nélkül vásárolhatsz. Illetve bárhol meghirdetheted a Zamnia több mint 500.000 termékét, ami után az ár rés egy része szintén nálad köt ki! Tovább is ajánlhatod, hogy másoknak is segíts, ami után szintén gyarapodsz!

Az e-commerce iparág növekszik jelenleg a leggyorsabban a világon! Évente több mint 1000 milliárd dollárral a forgalma és most egy zseniális lehetőségen keresztül lehetővé tesszük a te számodra is, hogy részesedj ennek a hihetetlen forgalomnak egy részéből!

A tukmálós üzletek kora lejárt! Részesedj akár több ezer webáruház forgalmából passzívan életed végéig! Egyszerűen fogtuk és kidobtuk azt a rendszereinkből amit mindenki utál! Nincs kötelező havi vásárlás, sem aktivitás fizetés. Elég egyszer vásárolj, Hogy örökre aktív maradj!

3. Lépés

Most kapcsold össze a két oldalt, hogy a jutalékaidat el tudja számolni a rendszer automatikusan. Ez a TE biztonságodat szolgálja. Kattints a gombra.

Amennyiben ez sikeres, úgy kapsz 500 Ft-ot tőlem teljesen ingyen, amit a Zamnián bármelyik vásárlásodhoz felhasználhatsz! (becsüld meg a kicsit..főleg ha ajándék) :) Végezz el egy próba vásárlást a Zamnián (vegyél valamit amire amúgyis szükséged van) és használd fel a tőlem kapott 500 Ft foglalót :)

A jelenlegi legfejlettebb hibrid kifizetési rendszert használva, sosem nullázódó, kumulatív a rendszerünk, így a maximális jutalékokat fizetjük ki mindenkinek!

Részesedj a saját és mások vásárlásaiból életed végéig! 

íme egy példa...

  • Ez a Termék csak 1 a Zamnia több mint 500.000 terméke közül. Készítettem róla egy fotót, hogy lásd miről van szó. Miután a fent említett pontokat végrehajtottad és belépsz a > Zamniára láthatsz a termékeknél egy Foglaló nevű összeget. Ez az Ár rés a terméken. Na ez az amit neked nem kell teljes egészében kifizetned, avagy ez az aminek egy részét profitként megkapod ha meghirdeted valahol és megvásárolják a te linkeden keresztül. Az én linkem: adxma0.zamnia.com
  • Te is kapsz egy linket ha regisztrálsz és webáruház csomagot vásárolsz (legalább 50 euro). 1x kell megvenni és életed végéig használhatod!
  • Másokat is regisztrálhatsz a webirodádon keresztül > Freedom Xpress Global Ha itt belépsz mindent el tudsz majd intézni és mindent látsz. A webáruház csomagok, a pénztárcád, az afiliate és e-commersz linked, a pénztárcád, a jutalékaid. És természetesen a beutalás, kiutalás is itt történik. 
  • Ha csak arra használod a webáruház csomagod, hogy Te és a családod életed végéig innen vásároltok meg mindent amire szükségetek van, akkor már megéri.. De ha szánsz rá napi 1-2 órát, hogy terméket hirdess avagy tovább ajánlod másnak is, úgy sokkal közelebb kerülsz a gyarapodáshoz!

Használhatod hiánycikkeid beszerzéséhez, amely életed végéig termeli számodra a jutalékot. / Szólhatsz barátaidnak, rokonaidnak is, hogy tőled vásárolják meg ugyanazt, amit máshol is megtudnának. Ez neked jutalékot jelent és az Ő érdeklődésük felkeltését is. / Ajánlhatod másoknak is a webáruházat ami számodra újabb anyagi forrásokat jelentenek. Akár így akár úgy mindenképpen hasznos ha van egy olyan webáruház licenced amit már senki nem vesz el tőled! Nem tudhatod mit hoz a jövő..Kérdésed van?


Iratkozz fel ha téged is érdekel egy webáruház licence/ vagy nem szeretnél lemaradni egyetlen Akciós / leértékelt termékről sem!