BPC kártya Megrendelés és Átvétel

A Kártya megrendelése

A kártya megrendeléséhez a kártya 3 éves díját szükséges átutalnod, ami 6.000 Ft. Az átutaláshoz meg kell adnod a cég nevét, számlaszámát, és közleményben a 6 jegyű ID számodat PL: (123456 MC)

Fontos! A Közlemény rovatba csak az ID számodat add meg és az MC rövidítést. Pl: 123456 MC

Az új kártya átvételének időpontjával kapcsolatban fel kellene venned a kapcsolatot bármelyik Business Plus átvételi ponttal vagy Business Plus Club központi irodával. Az átvételi pontok elérhetőségeit a  >>> törzsvásárlói webirodádba belépve <<< a letöltések menü pont alatt találod. Ki kell választanod a hozzád legközelebbit. A Business Plus Club központi irodájának elérhetőségeit pedig a Bplus Club / impresszum menü pont alatt találod.


A kártya átvétele

  • személyes átvétel: A Business Plus Club központi irodáján (1191 Budapest, Üllői út 206. B. ép. I. LPH. 442. Hétfőtől-csütörtökig 10 és 16 óra között. Pénteken előre egyeztetett időpontban 10 és 13 óra között.
  • Business Plus átvételi ponton: >>> A törzsvásárlói webirodádba belépve <<<, a letöltések menüjében található Business átvételi Pontoknál válaszd ki a számodra kedvezőt. Kérjük az átvételi pont telefonos és / vagy e-mailes elérhetőségein egyeztess a kártyaátvétel pontos időpontjával és helyszínével kapcsolatban.
  • GLS kiszállítás: A kártya megrendelési költségét és az 1800 Ft szállítási költség kiegyenlítését követően 2-3 munkanapon belül a Gls futárszolgálata kiszállítja a kártyádat, amennyiben az alábbi linken ( https://forms.gle/MyugYMa4Ky7xLQsv6 ) elérhető űrlapon leadod szállítási igényednek megrendelését.

Ha kérdésed van tedd fel itt nyugodtan, vagy keress emailen: kirimi7777777@gmail.com, vagy hívj fel.