Sok lúd disznót győz :)

2021.02.14

A félreértések elkerülése végett a disznó jelen esetben azt az akadályt jelképezi, amelyet sokan nem képesek átlépni. Mi közösen ezt meg fogjuk tenni különösebb erőfeszítés nélkül! :)

Bármi is legyen a foglalkozásod, bárhogy is élj, vásárolni MINDIG fog kelleni! És ha nem saját magam tapasztalom azt, hogy folyamatosan pénz visszatérítést kapok, amikor vásárolok, akkor nem biztos, hogy elhiszem! Vagy legalább is kétségeim lennének! Szeretnék a számodra egy olyan különleges BPC (vásárlói) kártyát bemutatni, ami nem hitelkártya!), amely használatával TE pénzt keresel folyamatosan. Számos üzletben használva ugyanis 2,5% - 5% pénz visszatérítést kapsz! Egy ilyen kártya 6.000 Ft 3 évre / havidíja 150 Ft / tranzakció: 30 Ft / szóval ki lehet számolni, hogy gyakorlatilag csak nyerhetsz vele! És mivel nem hitelkártya így nem termel + költséget a számodra. Egy teljesen biztonságos Master Card kártya, amit bárhol használhatsz egyébként, de a termékpartner üzletekben használva visszatérítést kapsz!

Ha csak TE használod a kártyát, azzal több 10.000 Ft-ot keresel! Ha segítesz másnak is elviselhetőbbé tenni a bevásárlásokat, azaz legyőzni a "disznót", akkor + 2 % visszatérítésben részesülsz a 2,5 mellé! És, mindenki után, akinek segítettél 0,25 % visszatérítést kapsz egészen a 4. mélységig! Ki lehet számolni, hogy az több 100 személy esetében egy 6 számjegyű havi jutalék, és a 7 sem lehetetlen! :) Úgy, hogy nem csinálsz mást mint eddig! Ugyanúgy vásárolsz mint eddig, csak most ezzel a kártyával fizetsz és visszatérítést kapsz onnan, ahonnan eddig nem! Segíthetsz másoknak is (ha akarsz) és jót teszel velük! Legyél te is Lúd velem/velünk együtt és győzzük le a disznót! :)


Regisztrálj ITT ingyenesen: www.bplusclub.com 

ID számnak pedig azt add meg, aki ajánlotta neked a kártyát!

Ha ilyen még nincs, akkor használd ezt: 335741 / Kirimi András / És mindenben a segítségedre leszek!


Mindenkinek, aki általam regisztrál létre hozok hasonló blogokat saját ID számmal teljesen Ingyen, hogyha szeretnéd! Regisztrálj ITT díjmentesen: www.bplusclub.com  / ID: 335741 / Teljesen ingyenes és akár kérsz kártyát 6.000 Ft-ért akár nem, te tovább tudod ajánlani ezt a lehetőséget másnak! Mindenki bevásárol és mindenki örül annak, ha 2,5-5 % közötti összeggel több pénze marad. Te is jól jársz mert utánuk is kapsz 0,25 % visszatérítést vásárlásonként (számold csak ki több 100 fő esetében). Ám azért ajánljuk a kártyát is a számodra, mert mindenkivel jót teszel és nem kerül egy vagyonba. Bárhol használhatod, sok helyen visszatérítést ad, teljesen biztonságos, bármikor megszüntethető, és 20-30 ezer Ft-ot nyersz vele csak abból, hogy helyesen használod. A példád pedig ragadós lesz!
Ha kérdésed van, keress bátran!


Iratkozz fel ha téged is érdekel egy ilyen kártya és nem szeretnél lemaradni semmilyen ezzel kapcsolatos információról!