Szupermókus Ajánlat

2021.01.07

Retro játék konzolunkkal visszahozzuk a gyermekkorodat! Ki ne emlékezne az egész délutánokat felemésztő játékra, az örök klasszikus Super Mario, Pac-Man vagy Mortal Kombat csatákra? Most újra átélheted a játékélményt és a látványvilágot, ráadásul gyermekednek is megmutathatod, hogy mivel töltötted a szabadidőd. A konzolban 620 beépített játék van, így nem kell különböző kazettákat, kiegészítőket használni hozzá. Csak válaszd ki a kedvencedet és máris indulhat a szórakozás akár 1, akár 2 játékos módban is. A játékhoz 2 kontroller tartozik. A TV-hez RCA kábellel lehet csatlakoztatni. Előnye a régi modellekkel szemben, hogy mérete pici, így szinte bárhol elfér.

A csomag tartalma:
-1 db játék konzol
-2 db kontroller+vezeték
-1 db RCA kábel
-1 db adapter

A csomag mérete: 21,8x16,5x7,5 cm
A csomag súlya: 0,499 kg
A termék súlya: 0,351 kg

Kosárba helyezés után válaszd ki a neked szimpatikus fizetési és átvételi módot. 

Személyes átvétel: Magyarország, Pest, 2040, Budaörs, Edison u. 3. / vagy Gls.


Hasonló Termékek 


De még mielőtt megvásárolnád ezt a kiváló terméket.. 

Engedd meg nekem, hogy egy egyedülálló lehetőségről tájékoztassalak, amiről talán még nem hallottál!


Neked is lehet saját webáruházad!

Te is részesedhetsz egy webáruház forgalmából. Vásárolhatsz webáruház licencet a Zamniához és ár rés kifizetése nélkül, avagy az ár rést mint jutalákot zsebre teheted a webáruházad alatt történő vásárlási forgalmaid után. Amit a rendszer azonnal elszámol a számodra. Van napi 1-2 órád, hogy meghirdesd a Zamnia termékeit? De ha csak te magad használod ki és életed végéig innen vásárolsz magad és családod számára, már megérte. Ha szólsz barátaidnak is, hogy tőled vásároljanak még jobban megéri. A bezsebelt jutalékokat újra felhasználhatod későbbi vásárlásaidnál! Ha ajánlod is az üzletet, akkor pedig anyagilag is jól jársz. 


Kérdésed van?

Iratkozz fel ha téged is érdekel egy webáruház licence/ vagy nem szeretnél lemaradni egyetlen Akciós / leértékelt termékről sem!