HOLNAPTÓL SPÓROLOK! TIPPEK A HAVI KIADÁSOK CSÖKKENTÉSÉRE 1.

2021.02.06

Vásárlások, leárazások, olcsóbb előfizetések, kevesebb fodrász?  - kinek mikor szorul össze a gyomra, amikor azt latolgatja, hogy hol tudna a havi kiadásokon csökkenteni?


 Pedig vannak olyan lehetőségek, amik segítenek abban, hogy ne azon agyaljunk mit ne vegyünk, hanem azon, hogy hogyan vegyük meg magunknak. Ahelyett, hogy elvennéd ezeket magadtól inkább keresd a lehetőséget, hogy hogyan tégy szert olyan jövedelem kiegészítésre, ami minden szükségedre elegendő, és még azon felül is!

Ha pedig úgy érzed, hogy neked erre nincs szükséged mert stabil lábakon állsz, nos.. ne bízd el magad és legyél nyitott mindenre, amely új forrásokat biztosít a számodra.

Azok közé az emberek közé tartozol, akik hetente legalább többször eldöntik, hogy holnaptól spórolnak és jobban odafigyelnek a kiadásaikra, félretesznek, gyűjtögetnek - a megvalósítandó álmok listája pedig egyre hosszabb.  Megvan a terv, megvan a stratégia, aztán valami mindig elcsúszik, és ugyanott vagy hó végén, mint az előző hónapban, az azt megelőzőben vagy az egy évvel azelőttiben.

Ezzel nem vagy egyedül! 

Viszont megtaláltam a módját annak, hogy úgy spóroljak, hogy ne tudjam azt kikerülni. Hogyan? A mindennapi bevásárlásaimat használom, mert élelmiszerre mindig szükségem van. Ami ráadásul egyre költségesebb. Van egy BPC Master Card kártya, amely használatával 2.5 - 5 % visszatérítést kapok. Ugyanazt teszem mint eddig, azaz vásárolok. Annyi különbséggel, hogy ezt a kártyát használom fizetéskor. Minden hónapban rátöltök annyit, amennyit biztosan levásárolok. A jutalék számlám így folyamatosan gyarapodik vásárlásról vásárlásra! Számos üzletben lett kialkudva ez a kedvezmény, mint például: Coop, CBA, Spar stb.. Ráadásul ha segítek (avagy segítesz) másnak is, hogy több 10.000 Ft-ot spóroljon évente, akkor utánuk is 0,25 % visszatérítést kapsz. Aminek következményeként a havi jutalékod jóval nagyobb összeget is elérhet. Hogy mennyit az tőled függ. Attól, hogy mennyi az annyi, azaz, hogy hány olyan személynek segítettél, akik örülnek a visszatérítésnek. Ha ezt érted eddig, akkor arra is rájöttél már, hogy itt mindenki nyer! Így lesz spórolásból kereset.


A lehetőség adott hát.. Élj vele.

  • Ez a különleges kártya 3 évre 6.000 Ft / újabb 3 évre 2.000 Ft
  • Havidíja 150 Ft / tranzakciós díja 30 Ft
  • Teljesen biztonságos / bárhol használható / nem hitel kártya így nem termel + költséget / bármikor megszüntethető!
  1. Regisztrálj ITT díjmentesen: www.bplusclub.com 
  2. Ajánlói ID szám: 335741 (regisztrációnál ezt kell megadni)
  3. Felvesszük veled a kapcsolatot. A kiválasztott személy segít a kártya térítésében, átvételében, aktiválásában és a legjövedelmezőbb használatában!
Kérdésed van?Iratkozz fel ha téged is érdekel egy ilyen kártya és nem szeretnél lemaradni semmilyen ezzel kapcsolatos információról!