De mit mondjak neki?

2021.02.17

Hogy mit mondj? Csak az igazat és csakis a színtiszta igazat! :)

Vagyis azt, hogy van egy olyan BPC MasterCard kártya, amit bármire lehet használni. Teljesen bakfüggetlen / nem hitelkártya így nem termel + költséget / rendelkezik számlaszámmal / És hogyha ezzel a kártyával vásárolsz, akkor pénz visszatérítést kapsz onnan, ahonnan eddig 1 Ft-ot sem! 

  • A kártya csupán 6.000 Ft
  • Havidíja 150 Ft
  • Tranzakciós díja 30 Ft

Saját használat mellett is több 10.000 Ft-ot keresel vele mert 2,5 - 5 % visszatérítést ad! De ha segítesz másoknak ilyen kártyát használni, akkor 6 vagy 7 számjegyű is lehet az összeg, amit havonta zsebre teszel. Csak tőled függ! Azt kell megértened, hogy azonnal ki tudod használni a mindennapokban és csak nyerhetsz vele. Így is úgy is nyersz vele a kérdés csak az, hogy mennyit! Mi mindenben segítünk, hogy minél többet természetesen. Vásárolni mindig fog kelleni és mindenki örül ha több pénze marad 1-1 bevásárlás után :)

Úgyhogy ha te is szeretnél egy ilyen kártyát, akkor a www.bplusclub.com oldalon tudsz regisztrálni. Kérni fog egy ID számot is, de ne aggódj, ezt az ID számot megadva nemcsak ingyenesen regisztrálsz, de én is mindenben a segítségedre leszek: ID 335741

Amint ezt ingyenesen végrehajtottad lett egy saját ID számod, amivel már ajánlhatod is a kártyát másoknak teljesen ingyen. Ezen az oldalon is szerepelni fog, így bárki megtalálhatja azt az internetes térben! Használatuk után pedig te mindig megkapod a visszatérítést tőlük! :) A kártyával kapcsolatosan pedig egyeztetünk, és hogyha TE is kéred, akkor 6.000 Ft ellenében megkapod. Akár személyesen, akár postai úton.

FONTOS

  • Ez egy bankfüggetlen kártya!
  • Nem hitelkártya így nem termel + költséget!
  • Teljesen biztonságos, mint bármelyik MasterCard!
  • Bárhol használható!
  • Bármikor megszüntethető!
  • Csak nyersz vele!

Bölcs döntést kívánok! :)


Mindenkinek aki általam regisztrál készítek ehhez hasonló blogot saját ID számmal teljesen Ingyen, hogyha szeretnéd! Regisztrálj ITT díjmentesen: www.bplusclub.com  / ID szám: 335741 / Teljesen ingyenes és akár kérsz kártyát 6.000 Ft-ért, akár nem, te tovább tudod ajánlani ezt a lehetőséget másnak! Így ezt a blogot is oszthatod bátran mert a TE ID számod is itt lesz! Mindenki bevásárol és mindenki örül annak, ha 2,5-5 % közötti összeggel több pénze marad. Te is jól jársz mert utánuk is kapsz 0,25 % visszatérítést vásárlásonként. Számold ki több 100 fő esetében az mennyi! Nemcsak 6 de akár 7 számjegyű jutalékod is lehet havonta! Azért ajánljuk ezt a kártyát mert mindenkivel jót teszel és nem kerül egy vagyonba. Bárhol használhatod, sok helyen visszatérítést ad, teljesen biztonságos, bármikor megszüntethető. A példád pedig ragadós lesz! Íme itt egy példa, hogy hogyan tudsz ebből profitálni úgy, hogy havi több 100 ezer Ft legyen a jutalékod. Ha kérdésed van, keress bátran!

Iratkozz fel ha téged is érdekel egy ilyen kártya és nem szeretnél lemaradni semmilyen ezzel kapcsolatos információról!A félreértések elkerülése végett a disznó jelen esetben azt az akadályt jelképezi, amelyet sokan nem képesek átlépni. Mi közösen ezt meg fogjuk tenni különösebb erőfeszítés nélkül! :)