Átvétel / Használat

így néz ki a BPC törzsvásárlói kártya, mely folyamatos pénz visszatérítést jelent a számodra vásárlásaid és mások vásárlásai után!"FONTOS: Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy a kártya átvételét követően a https://bplusclub.dipocket.org/ weboldalon elérhető portálon szükséges a kártyát regisztrálni. Mely során 2 db arcképet, személyi igazolvány első és hátsó oldaláról, valamint a lakcímkártya lakcímet igazoló oldaláról kell fényképet készíteni. Kérlek, csak akkor rendelj kártyát, ha ezen minimális technikai feltételekkel rendelkezel (például egy okostelefon), vagy tudsz benne segítséget kérni."


Tartalom

 1. Ki rendelhet kártyát?
 2. A Kártya működése:
 3. Kártya díjak és kondíciók:
 4. A Kártya megrendelése:
 5. A kártya átvétele:
 6. A Kártya regisztrációja és kezelése:
 7. A kártya feltöltése:
 8. Business Plus Club kártya Jutalék kikérés:
 9. Kártya lemondása / megszűntetése:
 10. Alap tudnivalók, hogy mindent megtalálj.
 11. A cégről

1. Ki rendelhet kártyát?

 • 18. életévét betöltött természetes személy, aki személyazonosságát és lakcímét hitelesen igazoló dokumentumokkal rendelkezik.
 • Business Plus Club regisztrációval és ID számmal rendelkezik.
 • Amennyiben még nem, itt tudsz díjmentesen regisztrálni: www.bplusclub.com / Az ID szám fontos, mert így tudok neked a későbbiekben személyesen is segíteni: 
 • Az én ID számom 335741, vagy válaszd ki a főoldalon azt, amelyik számodra szimpatikus .


2. A Kártya Működése:

 • A kártya működésében és megjelenésében azonos a hagyományos bankkártyákkal. A különbség, hogy a prepaid kártyán előre feltöltött összeg található. A kártya tehát egy előre fizetett paypass funkcióval ellátott, dombornyomott prepaid MasterCard. Teljes regisztrációt követően készpénz felvételre és internetes vásárlásra is alkalmas, bármikor újratölthető. Teljes bankfüggetlen, nem kapcsolódik bankszámlához.
 • Business Plus Club törzsvásárlók részére jelenleg 8 nagy üzletben ezen kártyával történő vásárlások után összesen 5 % visszatérítést számol el a rendszerünk, mely visszatérítés elszámolása a vásárlást követő 2 héten belül íródik jóvá a törzsvásárlói webiroda jutalék számlán. A vásárlások során sem ID számot sem azonosítót nem kell megadni. A visszatérítés elszámolása ezen kártyával történő vásárlások után automatikusan megtörténik.

Mielőtt kérnéd a kártyát nyilván szeretnéd tudni, melyik 8 üzletben kapsz visszatérítést a kártya használatával? Add meg az email címed, és küldöm a részleteket.

Vagy olvasd el a  www.scnetcentral.com tájékoztató oldalán belépést követően a letöltések menü BPC tájékoztató linkre kattintva.


3. Kártya díjak és kondíciók

/ Ezen információk az scnet hivatalos oldaláról származnak, ahol szintén elolvashatod a tájékoztatót /

Kártya megrendelésének díja

6000 Ft 

Kártya feltöltésének minimum összege tranzakciónként

10 000 Ft 

Lejárt/elveszett/sérült kártya cseréje

2 000 Ft

Sikeres POS tranzakció vagy internetes vásárlás

30 Ft 

Kártya egyenlegének feltöltése banki átutalással

DÍJMENTES 

Készpénzfelvétel bankautomatából Európán belül és kívül

1%

de min 300 Ft

BusinessPlusClub MasterCard kártya havidíja

150 Ft 

Devizakonverzió (Nem HUF alapú tranzakciók)

1% 

Pin kód cseréje és egyenleg lekérdezés ATM-en 150 Ft

150 Ft 

Kártya feltöltése más bankkártyáról 

2%

De min 150 Ft4. A Kártya megrendelése:

A kártya megrendeléséhez a kártya 3 éves díját szükséges átutalnod, ami 6.000 Ft. Az átutaláshoz meg kell adnod a cég nevét, számlaszámát, és közleményben a 6 jegyű ID számodat PL: (123456 MC)

Fontos! A Közlemény rovatba csak az ID számodat add meg és az MC rövidítést. Pl: 123456 MC

Az új kártya átvételének időpontjával kapcsolatban fel kellene venned a kapcsolatot bármelyik Business Plus átvételi ponttal vagy Business Plus Club központi irodával. Az átvételi pontok elérhetőségeit a törzsvásárlói webirodádba belépve a  letöltések menü pont alatt találod. Ki kell választanod a hozzád legközelebbit. A Business Plus Club központi irodájának elérhetőségeit pedig a Bplus Club / impresszum menü pont alatt.5. A kártya átvétele


 • személyes átvétel: A Business Plus Club központi irodáján (1191 Budapest, Üllői út 206. B. ép. I. LPH. 442. Hétfőtől-csütörtökig 10 és 16 óra között. Pénteken előre egyeztetett időpontban 10 és 13 óra között.
 • Business Plus átvételi ponton: A törzsvásárlói webirodádba belépve, a letöltések menüjében található Business átvételi Pontoknál válaszd ki a számodra kedvezőt. Kérjük az átvételi pont telefonos és / vagy e-mailes elérhetőségein egyeztess a kártyaátvétel pontos időpontjával és helyszínével kapcsolatban.
 • GLS kiszállítás: A kártya megrendelési költségét és az 1800 Ft szállítási költség kiegyenlítését követően 2-3 munkanapon belül a Gls futárszolgálata kiszállítja a kártyádat, amennyiben az alábbi linken ( https://forms.gle/MyugYMa4Ky7xLQsv6 ) elérhető űrlapon leadod szállítási igényednek megrendelését.


6. A kártya regisztrációja és kezelése

 • Kártyádat a https:/bplusclub.dipocket.org weboldalon történő regisztrációt követően tudod használatba venni (egyenleg lekérdezése, kártya feltöltése bankkártyáról, teljes regisztráció, kártya tranzakciós történetének megtekintése... stb)


7. A kártya töltése

 • A kártya töltése csak teljes regisztrációt követően lehetséges.
 • 1. Banki átutalással: díjmentesen a portálban megtalálható virtuális IBAN bankszámla számra való utalással. Az átutalás során a kedvezményezett neve: Az ön neve. Megjegyzés rovat az utalás során nem kötelező. Az utalt összeg 1-2 banki munkanapon belül jóváírásra kerül kártyádon, melyet a portálban ellenőrizhetsz. A virtuális IBAN bankszámlaszámok a kártyák mögött ugyan CIB bankos bankszámla számok, de ezen virtuális IBAN bankszámlaszámokra készpénzt befizetni és a kártyákkal kapcsolatos ügyintézést a CIB bankokban NEM LEHET VÉGEZNI.
 • 2. Bankkártyáról: 2 % kezelési költség levonásával a portálban megtalálható feltöltés gombra kattintva lehetőséged van egy másik bankkártyáról azonnal feltölteni a kártyát egy általad meghatározott összeggel egy "internetes vásárlásként". Természetesen az a kártya melyről a Business Plus Club kártyát szeretnéd feltölteni alkalmasnak kell legyen internetes vásárlásra és rendelkezésre kell álljon rajta a feltölteni kívánt összeg.


8. Business Plus Club kártya jutalék kikérés

 • Törzsvásárlói webirodádban >  https://www.scnetcentral.com a személyes adatok / Jutalék kiutalása menüben tudod jutalékod bankszámládon kívül a Business Plus Club kártyádra is utaltatni. Ebben az esetben kérjük válaszd a "jutalék MasterCard-ra utalása" funkciót vagy bankszámlaszámként webirodádban adja meg a kártyád töltésére szolgáló "virtuális" IBAN számlaszámot.
 • Természetesen a törzsvásárlói webirodádhoz ugyanaz a belépési azonosító, amit a regisztrációkor megadott > www.bplusclub.com 9. Kártya lemondása / megszűntetése

 • A kártya első 3 évben történő megszűntetése esetén a megrendeléskor befizetett kártyadíjat nem lehet visszaigényelni (6000 Ft). A kártyát lopás/elvesztés/érdekmúlás esetén a portal-ban tudod zároltatni, valamint megszüntetés esetén a kártya egyenlegét is a portal-ban tudod vissza utaltatni egy általad megadott bankszámla számra.


10. Alap tudnivalók:

 • Regisztrálj díjmentesen és használd a rendszert! >>> Ajánlód ID-je, vagy ha nincs: 335741 <<<
 • Díjmentes regisztráció >>> www.bplusclub.com
 • Felvesszük veled a kapcsolatot, hogy át tudd venni és aktiválni a kártyát 6000 Ft ellenében.
 • Kártya aktiválás/feltöltés >>> DiPocket | Belépés
 • Saját ID számoddal te is tovább tudod ajánlani!
 • A vásárlási forgalmad utáni jutalékot pedig a törzsvásárlói webirodádból tudod kiutalni magadnak.
 • Jutalékok lekérdezése / Kiutalása >>> SCnet Central


11. A Cégről

Az Scnet egy nemzetközi cég, mely több országban van jelen (jelenleg 7), köztük Magyarországon is. Hazánkban a bplusclub képviseli. Legfőbb célja egy olyan konstrukció létrehozása, amely kedvezményeket nyújt számunkra a mindennapi vásárlások során. Az üzleteknek vásárlót, számunkra pedig pénz visszatérítést a vásárlási forgalomból. Mindezt a Dipocket bankkártya kibocsátó segítségével, mely egy bankfüggetlen, nem hitelkártya de mégis teljesen biztonságos, számlaszámmal ellátott és mindennemű tranzakció végrehajtására jogosult BPC kártyát ad. Az scnet keretein belül számtalan hasznos lehetőség nyílik meg számunkra ezen kívül. Többek közt Mol tankolási kedvezmény, vagy kedvezményes flottadíj az olcsóbb havidíj érdekében. Minderről részletesen ingyenes regisztrációt követően az Scnet oldalon olvashatsz. A bplusclub igencsak új dolognak mondható hazánkban ezért érdemes minél előbb becsatlakozni a rendszerbe, hogy minél jobb pozícióban legyél. Ezt ingyenesen megteheted ha regisztrálsz itt: bplusclub.com / ID számnak pedig add meg ezt: 335741

Mindez teljesen ingyenes! Ezáltal a csapatom tagja lettél és eme weboldal segítségével mindenben a segítségedre leszek, valamint a TE ID számod is itt lesz, amit nyugodtan ajánlhatok én is annak, aki érdeklődik a kártya iránt. Vagyis segítek neked a tovább ajánlásban ezen weboldallal is.

Bölcs döntést! / Folyamatos gyarapodást! / És sok sikert kívánok!


Kérdésed van?Iratkozz fel ha téged is érdekel egy ilyen kártya és nem szeretnél lemaradni semmilyen ezzel kapcsolatos információról!